lovisaketerlins

Tillbaka haha

Publicerad 2012-01-31 18:19:08 i Allmänt,

Vet att jag inte bloggat något .. men tycker inte det är lika kul längre som jag skrivit ganska mycket i tidigare inlägg. men jag ska försöka ändå för träkigt är det ju inte. jag ska försöka skriva varje dag men kan bli någon dags mellanrum.

idag har jag varit i skolan. jag höll i gympa lektionen och körde uppvärmning sedan en as bra grej för magen och cirkelträning + lite lekar och innan lekarna körde jag något som kallas de fyra hörnen. :)
imorgon ska min Gympalärare Lise prata med mig, och det gör hon med alla som gör eget gympapass. Jag tyckte att lektionen gick sådär för det blev lite fel med låtarna men det va ju ingen som visste det just då iallafall :)

imorgon så slutar vi tidigt för det är ju onsdag. och efter det så åker jag hem och sen vidare till Uddevalla för att köra intervaller (y). Till helgen är det mycket skoj som kommer hända men det tar jag närmre helgen.


Så ska det låta !

Publicerad 2012-01-22 20:20:33 i Allmänt,

Dålig uppdatering men orkar inte skriva exakt vad jag gör och vad som händer. Så Blir att jag skriver lite då och då . Men härligt att statistiken fortfarande håller sig lika bra även om jag inte skriver all time :)

Just nu kollar jag och pappa på så ska det låta. Mamma har gått och lagt sig för hon har varit i Eskilstuna hela helgen så hon var trött. Och philip är med fransmannen hos Elin och dom har nog skoj :)
I helgen tävlade jag inomhus igen och så kom jag 2a på DM i 1500meter :D sprang snabbare än sist om man satsar på att bli bra så måste man träna hårt alltså plåga sig själv vissa gånger och det ger väldigt bra svar på tävlingar m.m :)
Idag har jag inte gjort någonting typ slappat bara :)

Imorgon är det skola så det ska bli skoj att träffa alla igen efter 2 dagar hahhah :) <3

Hade bäst vi hörs puss :)

Tv - kvällen

Publicerad 2012-01-16 21:08:53 i Allmänt,

Har varit i skolan idag och slutade kvart i 3 så då kom pappa och hämtade mig :)
Åt när jag kom hem och sedan blev det läxa! Efter läxan så stacks jag och pappa ut och körde intervaller :) Malin johnsson sprang med oss också och det gick toppen även om jag sprang så att jag fick ont i magen - tog ut mig alltså !
Imorgon skola och sen träning. Hade fint ! Puss

Sorry för dålig uppdatering men har inte haft tid! :) <3

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela