lovisaketerlins

Agnes Carlsson - Liseberg - 30 Augusti 2013

Publicerad 2013-08-31 17:14:00 i Agnes Carlsson 2013, Allmänt,

Äntligen har jag fått stå i fotodiket och fotografera! Det va så häftigt och roligt att stå framför alla och inte ha någon ivägen. Vi va 10st fotografer så de som stod längst fram såg nog ingenting eftersom att vi va framför, det var som en lång platta så vi hamnade mycket högre än publiken och närmre Agnes! Vi fick fotografera tre låtar och sen gick vi ut i publiken för att fortsätta ta kort där! 
 
Jag har nästan inte redigerat bilderna någonting alls, bilderna blev bra i kameran! 
Jag har tagit alla bilderna med mitt nya objektiv 70-300mm. 
 
Det kommer komma fler men lägger inte ut alla samtidigt för då blir det så mycket! 
 
bildkvaliten är mycket bättre i själva datorn än va den är när man publicerar här på blogg.se osv!!...
 
 
 
Ni får jättegärna ta mina bilder, men då måste ni skriva att det är jag som tagit dem! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Från trädgården

Publicerad 2013-08-24 21:58:00 i Allmänt,

Detta odlar vi i vår familj, + jordgubbar, hallon, gräslök osv.. och det är så sjukt gott. Jag har aldrig gillat ärtor men de som vi odlar här hemma är såååå goda! 

Helg

Publicerad 2013-08-23 20:30:50 i Allmänt,

Började skolan i torsdags och jag har aldrig varit såhär positivt inställd till att börja. Först när jag såg mitt schema så blev jag nere men efter lite pepptalk med min familj så tycker jag inte att mitt schema är så dåligt utan jag ser mer fram emot 2an, jag har en känsla av att detta året kommer bli grymt. 
(vi är så nära varandra i min familj, jag kan säga allt till mina föräldrar och min bror och så tycker jag att det ska vara för då mår man så bra.) 
 
iallafall.. i torsdags på morgonen fick vi vårat schema och sen fick vi prata en och en med klassföreståndaren så att allt på vårt schema stämde. Jag och några kompisar gick till receptionen för att hämta våra busskort vilket gjorde att vi kom försent till samlingen av alla tvåor och treor inför hur vi skulle välkomna musik,muv och alla dans ettor. haha typiskt.... 
Efter lunch tog vi bussen till Vänerparken där vi skulle öva in vårt framträdande tillsammans med treorna, jag hamnade i en soul grupp där vi sjöng låten September - Earth, vind & fire som avslutning på vår lilla föreställning. Ettorna sjöng i kör för oss och efter dem körde vi vårat för dem! 
 
Hoppas att ni har det toppen! 
Kramar!
COPYRIGHT
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela