lovisaketerlins

Tävling i Kvänum - 28 Juni - 2013

Publicerad 2013-06-29 16:10:26 i Allmänt,

Hejsan. 
Var igår med familjen i Kvänum för att tävla, jag och min bror Philip sprang 5,3km. Det va första gången jag sprang den tävlingen och jag måste säga att det var vääääldigt roligt, det var både asfalt och terräng.
Jag vann min klass och var även andra tjej i mål, philip kom trea och var även den femte personen av allihopa i mål. 
Philip sprang på tiden : 19:21 
Jag sprang på tiden : 21:52 
GRYMT. åååå är så lycklig, allt går så bra..
 
Kramar. 

21:40

Publicerad 2013-06-25 21:40:00 i Allmänt,

MIN DAG : 
Jag och min bror Philip gick upp 07:30 för att ta en morgonjogg, vi hade planerat att vi bara skulle springa 5km men sen när vi var en bit på rundan så bestämde vi oss för att ta en längre runda så det blev 8km. Jag kände mig ovanligt pigg och stark för att springa på morgonen så det kändes jättebra och jätteroligt!! 
När vi kom hem så duchade vi och så käkade vi frukost, sedan drog vi bort till affären för att jobba en stund, efter ett tag gick vi hem för att käka middag och sen drog Philip till stan för att övningsköra och jag gjorde ingenting, grejade lite i köket, gick runt och sjöng högt som man alltid brukar göra när man är ensam hemma, (vet att jag inte är ensam).  När klockan blev 14:22 (exakt) så gick jag bort till affären för att öppna då några från bussgods skulle hämta paket som skulle skickas.
 
När philip kom hem stack vi ut och sprang ett pass till på 8km, efter det hade jag en liten paus med mat, chokladpudding, och ett avsnitt av Pretty Little Liars ... ärligt, om ni inte kollar på den serien. BöRjA. 
 
Nu Ligger/sitter jag i sängen och ska kolla på ett avsnitt eller två kanske, efter det ska jag sova, och så får vi se vad morgondagen har att bjuda på! 
 
Kramar. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela