lovisaketerlins

Tisdag- träningsläger i Italien

Publicerad 2014-04-29 16:38:04 i Allmänt,

Hejsan! 
Igår eftermiddag var det intervaller vi skulle köra inte fartlek, vi körde 10•ca400 meter, rätt tufft pass. Imorse var jag Maja och våran tränare Henrik ute på en morgonjogg i ca 30 min, efter det gick jag o Maja ner till stranden för att sola, efter en stund åt vi middag och gick sedan tillbaka till stranden för att va där en stund innan bussen åkte mot arenan där vi körde intervaller igen 5000 meter uppdelat på två , så en blev 500 meter och 5 st blev 400 meter! Jobbigt med andningen i solen men annars gick det rätt bra! :) 

Nu står jag och Maja vid restaurangen för att kolla mobilen, snart ska vi gå och duscha för att sedan köpa glassss, det är såå varmt här idag!  Skönt! 

Hoppas ni har det bra! Träningsläger i Italien 2014

Publicerad 2014-04-28 13:46:42 i Allmänt,

Hejsan! 
Är i Italien på träningsläger, kom hit i lördags. Åkte buss från halv nio (morgonen) till kl fyra nästa dag, det var kämpigt vissa gånger men skönt nu när vi är framme! 
Vi bor precis vid stranden och har ca 3 km till löparenan. 
I lördags när vi kom hit så sprang jag och Maja i 48 min, väldigt skönt att springa ur bussresan! 
Våran tränare som vi har sa att vi kommer få ihop ungefär 14 pass, de första som vi kört nu har varit väldigt lugna, men nu kl tio i fyra ska vi köra fartlek så antar Att de blir lite tuffare än de andra! 
På fredag ska de som vill åka till Venedig, självklart ska jag och Maja med! :D 

Hoppas ni har de bra 
Här kommer lite bilder från bussresan hit och här ifrån! 
Kram  
Vet inte riktigt hur detta inlägget blev för har inge internet i lägenheten så står utanför en restaurang nu och snor deras wi-fi för att göra ett inlägg med telefonen! 24 April 13.39

Publicerad 2014-04-24 13:39:00 i Allmänt,

 
Var inte alls taggad till att börja skolan efter lovet, men denna veckan har varit väldigt bra ändå trots allt. Det är ju inte bra med inställda lektioner om man verkligen behöver dem men sjukt skönt att få så mycket ledigt! I tisdags blev två av mina lektioner inställda så började skoldagen kl 1, fast var i skolan 9, så tog en promenad från vänerparken till birger med en kompis för att äta lunch, efter lunchen promenerade vi in till stan för att fika tills vår lektion började. 
På onsdagar som jag nämnt tidigare har jag bara engelska, och så var den inställd så då blev jag ledig hela dagen, vääldigt skönt, och idag var svenskan inställd så slutade kl 11, käkade i skolan och tog bussen  12.33 hem så kom hem för en stund sedan! 
Nu ska jag göra klart historian, skicka in den och sen packa klart, för imorgon åker jag till Italien på Träningsläger!! Senare när mamma och pappa kommer hem ska jag ut och springa! 
 
hoppas ni har det bra! 
kram. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela