lovisaketerlins

25 Januari 2014

Publicerad 2014-01-25 10:20:00 i Allmänt,

Det har inte hänt så mycket den senaste vecka förutom att jag varit i skolan osv. I Torsdags var jag med i Sundal Rock Orchestra och spelade saxofon, det var riktigt roligt så ska försöka vara med och öva så att jag kan vara med och spela då Eric Saade sjunger, hade varit sjukt kul iallafall. Jag var ju med i den orkestern 2011 då Peter Johansson och Lagayla Frazier sjöng vilket va väldigt roligt! Har inte haft tid att vara med + att jag inte tyckte det va så kul själva övningarna så jag slutade, men NU ska jag försöka va med denna gången! 
Bilden ovan är från min andra akupunktur som jag gjort i foten. För er som inte gjort det så ser ni hur nålarna ser ut, fem stycken som sticker ut åt var sina håll. Jag ska testa att springa idag så får jag se hur det känns efteråt. Hoppas självklart på att jag inte känner något för nu vill jag verkligen att det ska försvinna så att jag kan börja träna stenhårt inför alla roliga tävlingar igen. 
 
Hoppas ni har det bra!

Äntligen helg igen

Publicerad 2014-01-17 20:58:00 i Allmänt,

Har ju skadat min fot, så var hos en naprapat igår, hade inte så ont då jag var hos honom, så han sa att jag skulle komma tillbaka (idag) och springa innan så att jag skulle känna mer vart exakt det är jag har ont.
 
 Vid 3 var jag där och så sprang jag till kvart över då jag hade tid hos honom. efter att han hade klämt lite på foten så frågar han om han kan sätta några nålar i foten, först trodde jag det va sådana nålar som man har i armen men när han satte i dem kändes de som jättesmå, när han hade satt sig vid datorn reste jag på mig och kollade, hahah de stack ut typ fem långa nålar åt var sina håll, tänkte direkt , Lovisa kolla inte, ... han snurrade lite på dem och gnuggade för att få igång läkningsprocessen osv,  Ska dit på tisdag igen så hoppas på att det snart är borta så att jag kan börja träna igen! 
 
Hoppas ni har det bra! Kramar! 

Dream Away-Eagle-Eye Cherry & Darin

Publicerad 2014-01-14 19:19:00 i Allmänt,

 Bilden är från min instagram- lovisaketerlins
-------------------------------------------------------------
I Fredags var jag hemma hos Maja tillsammans med en kompis till som jag skrev i inlägget innan, på Lördagen åkte jag till stan för att träffa Bella, vi gick till sushi restaurangen och åt innan vi åkte hem till henne med bussen. Efter att vi varit där en stund skjutsade hennes pappa hem oss till mig där vi spelade kort, kollade på film och bara pratade om allt mellan himmel och jord osv, Bella sov över så på morgonen när vi såg att det kommit massvis med snö tog vi oss en kall promenad runt stora Brålanda haha! 
På söndagen fick jag pluggat lite matte vilket kändes väldigt skönt, hade inte rört matteboken på hela jullovet så tvingade mig själv till att räkna några tal för att se om jag kom ihåg något.. än så länge känns det bra inför provet nästa vecka så hoppas på att det ska gå bra! 
 
Ha det bra, Kram! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela