lovisaketerlins

"Men jag vet inte riktigt hur det är"

Publicerad 2014-06-30 14:43:45 i Allmänt,

tio bilder från min promenad på 5 km förut. även fast de spöregnade tog jag på mig mina regnkläder och gick ut med musik i lurarna. väldigt skönt att bara promenera och vara helt själv. Har precis ätit och ska snart bege mig till bussen för att åka till Vänersborg, där ska jag springa milen tillsammans med pappa. Senare ikväll kanske min fina bardomsvän Lina kommer hit. väldigt mysigt! 
 
 

Måndag

Publicerad 2014-06-30 10:10:00 i Allmänt,

Gick upp för en stund sedan och ska ta mig lite frukost, sedan kanske sticka ut och springa en sväng! 
-
Igår Gjorde jag inte så mycket, grejade med studentbilderna, (måste fortsätta idag) och så tränade jag. Var ute på ett härligt långpass - 16km. Kändes faktiskt väldigt bra! 
 

din soldat

Publicerad 2014-06-28 23:02:18 i Allmänt,

Sitter i min säng just nu, kollar facebook och massvis med bloggar. Förr läste jag nästan aldrig bloggar, förutom de närmsta vännernas såklart! men nu läser jag allas känns det som haha! tycker de är roligt! 
jaja.. är ensam hemma för en liten stund, Philip och hans kompis janne som han kallas, är iväg och handlar lite goodis. De regnar jättemycket, är mörkt ute och blåser, så vill att de ska komma hem nu... tycker faktiskt det är läskigt att vara ensam hemma ibland på kvällen.. vi har så stort hus = stora utrymmen + i köket har vi stora fönster så när man kommer in dit och det är mörkt ute ser jag ju mig själv i fönstrena, hahah.. ni fattar, låter as löjligt men tror knappast jag är ensam med att känna såhär, så du ljuger om du säger emot! 
jaaja de är iallafall snart hemma, skönt! 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela