lovisaketerlins

Jag har bytt tillbaka

Publicerad 2014-11-15 13:52:41 i Allmänt,

provade ju som sagt på nattstad ett tag men kände mig inte riktigt nöjd med den bloggportalen, så jag bytte tillbaka hit igen där jag alltid bloggat sedan 2010 
Men nu har blogg.se börjat krångla, kan bara se tre inlägg i taget, och kan inte riktigt göra den designen som jag vill ha osv. Därför har jag bestämt mig för att prova på nattstad igen och se om det känns bättre denna gången. Har nästan lika dan design därsom jag har här vilket känns bra! 
 
Om det inte funkar kommer jag byta tillbaka hit igen vilket lär bli sista bytet isåfall! 
 
hadefint. 
 
http://www.nattstad.se/lovisaketerlins
http://www.nattstad.se/lovisaketerlins
http://www.nattstad.se/lovisaketerlins
http://www.nattstad.se/lovisaketerlins

längsta skoldagen någonsin

Publicerad 2014-11-11 21:24:02 i Allmänt,

kom hem för en liten stund sedan, är ganska trött så ska väl sova alldeles strax. Började skoldagen med att ha Religion kvart i tio, därefter musikal, saxlektion, ensemble och bara massa håltimmar... hade rep inför en jazzkonsert nu på kvällen, så jag och två till hade mys på vänerparken med mat och chips tills repet började :):) 
Slutade alltså halv nio! längsta dagen ja någontin gått i skolan! 
 
har inte gjort så mycket annat, skolan igår + träning, även en sväng till Åsmund! Vi kollade på en skräckfilm så efter den fick han följa med mig till bilen hahaa.. som bara va några hundra meter från lägenheten!
Filmen var faktiskt riktigt bra, minns dock inte vad den hette! 
 
på Torsdag ska vi till Göteborg med klassen på en svenskamässa, älskar att åka på "utflykter" med skolan/klassen!! Jag och en vän ska stanna kvar i Gbg efter för att äta! mys! :):):):):) 
 
ha det nice, puss 

Lipz och Bålrunda

Publicerad 2014-11-09 15:06:00 i Allmänt,

I torsdags var jag på Lipz tillsammans med en vän, två av hennes kompisar kom dit senare på kvällen så då blev det lite mer drag! Vi dansade hela kvällen, så var helt slut när vi var påväg där ifrån!!
Vi var där till kl 2 så var jättetrött dagen efter! tur att vi började 12.40 och slutade ungefär vi två ,skönt!! Therese följde med mig hem där vi köpte hem en pizza som vi delade på. Därefter började vi fixa oss inför årets första bålrunda med klassen!!!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela