lovisaketerlins

Kanondag på halkbanan

Publicerad 2014-10-29 17:51:32 i Allmänt,

Har vait iväg på Halkan idag, var jättenervös innan men det har varit suuuuuper kul verkligen, och en fantastiskt bra dag! Vi var två bilar som drog iväg från körskolan runt tjugo över nio, innan det hade vi en genomgång om hur man ska tänka vid omkörningar osv. 
På vägen till stället där vi skulle göra risktvåan tränade vi på omkörningar, <-- anledningen till genomgången vi hade innan.  Jag och tre andra jag känner ganska så bra åkte i samma bil, skönt att vi fick åka tillsammans! 
Vid halv elva stannade vi för att käka på ett ställe som heter Frasses, efter det åkte vi direkt till halkbanan. 
 
Hade kunnat köra runt där hur länge som helst.. det var så så så kul, ni ska inte vara nervösa när ni ska dit, jag var det med förstår egentligen inte, nervös för ingenting! 
 
imorgon blir det ner till stan tidigt igen, då är det dags för riskettan! :):)  
 
k r a m f r å n m i g 
 

det är tisdag

Publicerad 2014-10-28 12:59:50 i Allmänt,

Gick upp halv sju imorse för att åka till stan och ha körlektion. Allt gick bra, körde i Nordstan, vi gick även igenom bilen, den säkerhetskontrollen som man ska göra innan alla körningar! 
Ska iväg till stan ikväll igen, ska till körskolan igen  för en teorilektion vid halv fem. Efter lektionen ska jag och pappa träna tillsammans, vet ej om det blir intervaller eller om vi kör distans! 
 
ha de fint. 

Talking Body 18.47

Publicerad 2014-10-27 18:47:38 i Allmänt,

en till bild från träningslägret i Italien, vill utomlands, saknar verkligen sommare... brukar faktiskt inte sakna sommaren så mycket, men iår gick den alldeles för fort! 
har idebrist på vad jag kan skriva om här, det är lov och jag gör ingenting mer än att slappa, träna och nu mycket med körskolan... 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela