lovisaketerlins

Redigering

Publicerad 2013-04-29 19:07:05 i Allmänt,

Några bilder ifrån Tältmässan, ska fortsätta redigera de andra nu och så kommer vi lägga ut på vår Facebooksida och vår hemsida! 
 
COPYRIGHT

Burning bridges

Publicerad 2013-04-29 16:54:46 i Allmänt,

Idag är våran sista föreställning med klassen, (Cirkusföreställningen). Den börjar nu kl 5 så om du inte gör nått skynda dig till teatern (folketshus) i Vänersborg, gratis inträde så inget att förlora haha! :) 
Jag har blivit sjuk så kan inte vara med vilket känns jättetråkigt, hoppas att allt löser sig med "rollen" om man säger så, som jag hade osv.
 
Jag har bara legat i soffan idag, kollat på Disney Channel och spelat Candy Crush. Det tråkiga med Disney Channel är att det kommer samma program någon timme senare så det blir ju lite tjatigt. (Intressant) 
 
Hoppas att ni har det bra och slipper bli sjuka! 
Kram! 
Bild från tältmässan.
LOVISA KETERLINS©
Copyright Copyright

Tältmässa

Publicerad 2013-04-27 18:24:42 i Allmänt,

Har fotograferat våran tältmässa som har varit här i Brålanda idag. Det kom jättemycket folk vilket är superkul, tog jättemycket kort som jag ska göra iordning och sedan ska vi nog lägga ut dem i vår facebooksida och på vår hemsida, inte alla men några stycken. 
 
Som ni ser har jag gjort om min design igen, vet inte om jag ska ha det såhär eller byta tillbaka, ni lär iallafall märka det. Headern ska bytas men har denna som en tillfällig. 
 
Hoppas att ni har det superbra!
Kramar! :) 
 

 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela