lovisaketerlins

stay - Rihanna

Publicerad 2013-02-21 13:17:11 i Allmänt,


Hellohello! 
Det är Torsdag och jag har blivit superförkyld .. känns toppen när jag skulle tävlat på söndag, SM också, som jag skrev i ett annat inlägg ser jag mer fram emot terräng SM som är till hösten då jag hinner träna mer osv, + att jag har massor av roliga andra tävlingar att se fram emot! 
Igår va jag hemma Maangee (Maja), tjejkvällen blev flyttad till onsdagen istället så idag får dagen bestå av plugg och vila. 

Hoppas att ni har det bra och att ni slipper att bli sjuka! 
Kramar!

Big Dreamer

Publicerad 2013-02-18 21:27:00 i Allmänt,

Hej på er! 
åå det är så skönt med loooov, jag har massor med läxor som måste göras men ooorkar inte med dem! Har skrivit lite på Historian idag och det är ju iallafall nått. Imorgon ska jag till Göteborg och shoppa med en kompis, ska bli väldigt kul och mysigt. Ska även träna på morgonen hääärligt! 
På Onsdag får det bli en pluggdag, om jag ska hinna klart med allt får jag verkligen ta den tiden jag får då jag inte gör nått för på torsdag ska jag vara med mina fina tjejkompisar hemma hos määngee .. Hon var jag även hos från Lördag till Söndag och det var supermysigt och vi hade så kuul!!!! 
Nu till helgen är det SM, är inte så jättetaggad fast ändå så är jag det, har inte varit i form nu i veckan, har varit slemmig i halsen och sen har jag inte kunnat träna som vanligt eftersom det har varit mycket övningar inför konserten och sen var det ju konsert, men det har iallafall börjat gå väldigt bra för mig i löpningen och det är verkligen superkul, längtar så mycket till tävlingarna till sommaren + terräng SM som är till hösten!! 

Hoppas att ni har det superbra! :) 
Kramar //  Lovisa! 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela