lovisaketerlins

Edet Runt 2014 - 30 Augusti

Publicerad 2014-08-30 19:04:53 i Allmänt,

Idag vid kvart i nio åkte jag och mamma mot lilla edet där jag skulle tävla Edet Runt! Jag övningskörde både dit och hem vilket gick jättebra! Detta är en tävling jag rekomenderar till er som gillar att motionera, ett kul lopp med en inte allt för jobbig bana! 
Jag vann för tredje året i rad och sprang ungefär en minut snabbare än förra året! Tycker löpningen är så otroligt rolig och jag tänker verkligen aldrig sluta!
Prisutdelaren heter Mustafa Mohamed och är väldigt duktig på att springa, han ska vara med i Finnkampen som började idag tror jag! Kul att en kändis kommer och delar ut priserna! :)
Igår när jag var ute och sprang kändes det som att jag kunde vara ute hur länge som helst, den känslan är så otroligt skön, sprang superhärliga 10km! 
 
hade toppenbra, kram! 
 
 
 
 

Freeeeedag

Publicerad 2014-08-29 09:08:02 i Allmänt,

Sitter just nu i köket och ska snart ta mig frukost! Glömde av att kolla på Pll - Pretty little liars igår så tänkte göra det nu! den serien är så otroligt bra verkligen! 
Mina Fredagar i skolan består endast av två lektioner, jag börjar skoldagen 12:50, väldigt skönt då jag hinner både sovmorgon + träning! idag ska jag dock inte träna på morgonen, men ska där emot plugga lite tror jag! 
De två lektionerna jag på har fredagar är Samhäll och Gympa, våran Samhällslärare är sjukskriven så har endast gympa halv fyra till halv fem idag! haha.. 
 
Runt halv 12 tar jag bussen till stan för att möta upp mamma och pappa för att äta suushiiiii, love it! 
hadebra! 

Torsdag 28 Augusti 2014

Publicerad 2014-08-28 14:11:00 i Allmänt,

(bilden är helt oredigerad och den togs i somras då vi var i Halmstad-Tylösand!)
Sitter just nu på Friskis och har precis gjort 2 körprov! Övningskörde på körskolan vid 08:15 idag vilket gick superbra, därefter gick jag hit till friskis för att lämna min dator och några småsaker så att jag slapp ta med det till skolan.  
På Torsdagar har jag endast en svenskalektion 09:45 - 11:00, sedan hade jag turen att få en lektion 15:30 - 16:30. Haha löjligt ju! två lektioner på en dag och slutar halv 5, har aldrig haft en sådan här lång håltimma någongång! 
Det sköna är väl att jag kan stanna i stan och plugga, eller att jag passar på att göra träningen, så slipper jag den på kvällen! 
aja, nu halv fyra ska jag iallafall ha ensemble vilket är att vi spelar i band, så det är ju ingen tråkig lektion direkt! 
 
Igår var jag ute och sprang 10km med mamma i ett lugnt tempo och i Tisdags, sprang jag intervaller tillsammans med pappa. 6x1000m. 
Till helgen är det tävling, tagga!! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela